Vrijwilligers
Artsen

Wil je graag vrijwilliger worden in het Mariaziekenhuis? Klik dan op onderstaande knop om je aan te melden.

Vrijwilligerswerk in het Mariaziekenhuis

Dagelijks doet het ziekenhuis beroep op vrijwilligers: om patiënten te begeleiden naar de verpleegafdeling, om activiteiten te ondersteunen of om te helpen bij dagelijkse dingen zoals de krant lezen.

  • Een luisterend oor
  • Een helpende hand
  • Een opbeurende gesprekspartner
  • Een absoluut meerwaarde voor onze patiënten!

De aanwezigheid van vrijwilligers betekent een absolute meerwaarde voor onze patiënten! Het ziekenhuis is steeds op zoek naar vrijwilligers met een warm hart en een luisterend oor... Er zijn verschillende teams van vrijwilligers:

  • Onthaalvrijwilliger
  • Vrijwilliger op een zorgeenheid zoals geriatrie, speelzaal pediatrie
  • Pastoraal vrijwilliger

Momenteel zoeken we uitbreiding van onze groep van pastoraal vrijwilligers.
Als vrijwilliger pastorale dienst heb je een speciale, niet-professionele rol die erop gericht is om in nauw overleg met de pastorale werkers het verblijf van de patiënten in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Het accent van het vrijwilligerswerk ligt op de praktische ondersteuning van de pastorale werkers bij de liturgische vieringen in de kapel en de herdenkingsdienst voor de overleden patiënten van het ziekenhuis.

Momenteel zoeken we ook nog een vrijwilliger voor de speelzaal pediatrie op woensdagnamiddag. Naast een warm hart en luisterend oor, verwachten we op deze dienst natuurlijk ook vrijwilligers met een hart voor kinderen!

Meer informatie over vrijwilligerswerk in het ziekenhuis?

Neem contact op met Annelies Heens, directie personeel & organisatie.
Tel. 011 826 476

Disclaimer © Mariaziekenhuis 2015