Onze Artsen Vacatures

Mariaziekenhuis vzw streeft er voortdurend naar om een sterk gewaardeerd ziekenhuis en revalidatiecentrum te zijn in de regio Noord-Limburg. Daarom besteden we veel aandacht aan de continuïteit van de zorgverlening, door de aanwezigheid van verschillende disciplines en de voltijdse aanwezigheid van meerdere specialisten per discipline.


Om dit te blijven realiseren hebben we voortdurend nood aan gekwalificeerde specialisten. Hun inbreng is immers van essentieel belang voor een kwaliteitsvol en patiëntvriendelijk zorgaanbod.

Spontane kandidaturen

Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve.

Spontane kandidaturen

Jaarlijkse ontmoetingsdag in september

Het kiezen van een ziekenhuis dat aansluit bij uw ambitie en verwachtingen is niet evident. Daarom geven wij u jaarlijks in september de kans om, samen met uw partner, informeel kennis te maken met het Mariaziekenhuis, de ziekenhuisverantwoordelijken en eventuele toekomstige collega's. U krijgt die dag een goed beeld van de werking van het ziekenhuis en de moderne infrastructuur.

Opleidingsziekenhuis

Op medisch gebied begeleiden we studenten geneeskunde in hun Stage. Ook assistenten inwendige geneeskunde, heelkunde en orthopedie kunnen een deel van hun opleiding bij ons volgen.

Inlichtingen

Voor inlichtingen of het stellen van uw kandidatuur kunt u terecht bij onze medisch directeur

dr. Rik Verroken

U kunt hem contacteren op 011 826 478